Onze Coffeeshop

Op het mooiste en grootste plein van Amsterdam vind je coffeeshop Smokey. Wij bestaan al sinds 1964 en zodra je onze shop binnen loopt, ervaar je de fijne, relaxte en vriendelijke sfeer van onze zaak. Wij hebben 150 zitplaatsen waar je lekker kunt genieten van een drankje en natuurlijk ons uitgebreid assortiment van marihuana, hashish en muffins. Tevens hebben we een collectie van vloei, pijpjes, rolmachines en veel meer. Speel ook gezellig op een van onze pooltafels of laat je masseren in een massagestoel, het kan allemaal!

Onze drankjes

Wij hebben een geweldige fruitbar waar onze barkeerpers de heerlijkste fruitshakes voor je bereiden. Ook serveren we thee, koffie, frisdranken en bier. Wil je in hogere sferen komen, maar liever niet roken? Probeer dan onze speciale marihuana-thee en onze zelfgemaakte muffins. Wij adviseren je graag in je keuze.
Klik hier voor onze menukaart.

Find us

Wij zijn gemakkelijk per tram te bereiken. Vanaf het Centraal Station kun je lijn 9 nemen richting Diemen (Sniep) en stap je uit bij halte Rembrandtplein. Onze shop ligt precies tegenover de tramhalte aan de overzijde van het plein. Je vindt ons direct door ons opvallende neon bord boven de ingang.
Lopen vanaf het station kan ook. In 20 minuten ben je dan bij ons.

Reacties zijn gesloten.